Bilruder

bilruder eller bilrude

Vi monterer alle former for bilruder: Forruder, sideruder, bagruder, lastbilruder og busruder.

Hvor lang tid tager det?

Med moderne rudelim fra Sika er vi i stand til at udskifte bilruder, og gøre biler med airbags køreklar i løbet af 4-5 timer.

I forbindelse med udskiftning af bilrude tilbyder vi altid en lånebil, som står klar, tanket og rengjort. Hvis det ønskes så hjælper vi også gerne med at tage dialogen med dit forsikringsselskab.

 

Kvalitet

Vi samarbejder med Danmarks største leverandører af bilruder, AGC Automotive og Pilkington Automotive, og vi monterer altid autoglas i original kvalitet.

Hos THIEMANNKOK arbejder vi udelukkende efter bilfabrikkernes forskrifter. Derfor skal bilruder monteres under ordnede forhold på opvarmet, tørt værksted, hvor bilen står korrekt på et plant underlag.

Det sikrer at bilruden monteres korrekt, så der ikke opstår spændinger senere og ruden revner. THIEMANNKOK er KS 2000 certificerede i autoglas, som er en kvalitetssikring i virksomhedens arbejde.

 

Garanti

Vi giver 2 års garanti på bilruder og korrekt montering.

Pris

Prisen for reparation eller udskiftning af en bilrude afhænger af størrelsen på den rude der er beskadiget, kompleksiteten af opgaven samt om der er varme i ruden eller ej.

Hos ThiemannKok sparer du op til 30%.

 

Miljø

Din gamle rude smides ikke i naturen men køres til et stort moderne genvindingsanlæg i Tyskland af Reiling. Her genanvendes de til elpærer, isolering og nye bilruder. Så intet går til spilde eller forurener vores natur.

Alle limrester og kemikalier opsamles og håndteres korrekt og forsvarlig af Stenarecycling, så naturen ikke belastes. Vi tager ansvar for, at vores natur kan nydes i mange år.

 

Sikkerhed

Alle ruder er gennemtestet efter gældende EU standarder og regler - det er din sikkerhed!

Jeg vil gerne ringes op