Glastage

Udviklingen af nye design i biler har medført at glastage ofte monteres af bilfabrikanter. Udskiftning af et glastag kræver indgående kendskab til montering af glas i biler.

Vi har i 20 år arbejdet med limning af glas i biler og derved opnået en stor ekspertise og erfaring på dette område, som betyder vi kan udskifte glastage i alle biltyper. Se vores prisliste her.

Med glastage er det meget vigtigt at montering er professionel og korrekt, da de udgør en stor del af bilens karrosseri. Vi garanterer en korrekt montering i den bedste kvalitet.
Du skal stille krav når du vælger at få skiftet dit glastag. Bilens glas er høj teknologiske, avancerede produkter og fremstillingsprocesserne er komplicerede.

De nye biler anvender glas i større og større omfang, og dermed udgør glasset en stadig større faktor når det gælder høj sikkerhed. Vi får vores glastage hos verdens største glasproducenter, der også producerer til bilproducenterne.

Lad os hjælpe dig med alt fra indberetning til forsikring til udskiftning af glastag på bilen. Vi stiller også gerne en lånebil til rådighed.

Jeg vil gerne ringes op