Udskiftning af forrude & reparation af stenslag

Stenslag: Kun kr. 350,-

Reparation på kun 15 minutter.

Reparation af stenslag er både nemt og hurtigt.
Vi sikrer dig mindst mulig ventetid.

Rudeskift: Du sparer op til 30%
og vi klarer arbejdet med forsikringen

Ved forsikringsskader, hvor ruden skal udskiftes klarer vi alt fra anmeldelse til afregning.

Lånebil ved rudeskift

Ved skift af autoglas eller udskiftning af forrude tilbyder vi lån af kundebil
– du betaler kun for forbrug.

Bliv kontaktet

Jeg vil gerne ringes op

Hvornår skal stenslag på bilglas repareres?

Stenslag skal repareres, hver gang din bilrude bliver ramt af et. Stenslag kan nemlig gå hen og udvikle sig til større revner på din forrude. Og når det er sket, er du nødt til at skifte hele bilruden ud, hvilket er dyrere og mere tidskrævende end en simpel stenslagsreparation.

Reparation af stenslag er især vigtigt, når du får dem på din forrude. Ifølge synsreglerne skal udsigten fra forruden være klar og tydelig. Er der for mange skader, ridser eller revner i forruden, kan den ikke blive godkendt. Afhængigt af hvor stenslaget befinder sig på forruden, skal den kunne omsluttes af en cirkel med en diameter på hhv. 3, 10 og 20 mm, se synsregler.

Vi anbefaler derfor, at du kommer ind på vores specialværksted for bilglas i Odense hurtigst muligt, så stenslaget kan repareres, og fremtidige skader på din bilrude forebygges.

 

Hvad koster reparation af stenslag på bilglas?

Hos Thiemannkok koster stenslagsreparation kun 350,- inkl. moms. Vores pris på reparation af stenslag på autoglas er fast og billig, så du får samme lave pris, hver gang du kommer til os med stenslag i dine bilruder.

Vi har mange års erfaring med reparation af stenslag på autoglas, og på vores værksted bruger vi professionelt reparationsudstyr fra Espritws. Det betyder, at vi kan reparere alle stenslag på autoglas – så længe de er mindre end 2 cm i diameter og placeret 10 - 15 cm fra bilrudens kant.

Vi råder også over optimale faciliteter til reparation af stenslag på autoglas. Stenslagsreparation kræver særlige forhold. For at stenslagsreparationen kan udføres korrekt, skal reparationen foregå i et lokale med 20 graders varme og intet sollys.

Bliver din forrude ikke godkendt ved syn, efter vi har repareret selv samme forrude for stenslag, vil vi gerne gøre skaden god igen. Bliver du ved syn påbudt at skifte forruden ud, trækker vi reparationsprisen fra, når vi monterer en ny forrude for dig.

Vi tilbyder også stenslagsplastre til autoglas, som du kan bruge i tilfælde af, din bilrude får et nyt stenslag. Stenslagsplastret til autoglas bruger du til at holde skidt og snavs væk fra det beskadigede bilglas, så du kan få et bedre reparationsresultat, når du sender din bil til reparation for stenslag.

 

Hvor lang tid tager stenslagsreparation af bilglas?

Reparation af stenslag på bilglas tager ca. 15 minutter. Vores professionelle udstyr og mangeårige erfaring med reparation og montering af autoglas i Odense betyder, at vi hurtigt kan reparere selv de vanskeligste stenslag i forruder, så længe de er mindre end 2 cm i diameter og placeret 10 - 15 cm fra din bilrudes kant.

Du behøver heller ikke bestille tid, når du vil have dit stenslag repareret hos Thiemannkok Bilruder. Alt du skal gøre, er at køre din bil hen til vores autoglasværksted i Odense. Mens vi ordner din bilrude, byder vi dig på en kop kaffe i receptionen, hvor du også finder dagens avis. Når du har holdt dig ajour med de seneste begivenheder i verdenen og drukket din kaffe, er din bil blevet repareret og klar til at køre dig hjem igen.  

 

Hvornår skal jeg sørge for udskiftning af bilrude og autoglas?

Du skal skifte din bilrude ud, når den har fået revner. En beskadiget forrude kan ikke kun hæmme din udsigt fra førersædet, hvilket i sig selv kan være livsfarligt. Den kan også gå ud over din og dine medpassagerers sikkerhed i bilen. For kører du over et bump eller hul med revnede bilruder, kan det få en forrude til at udvikle skaden yderligere.

Så har du en stor revne på dit bilglas, risikerer du, at din bil bliver vurderet til at være ulovlig, fordi den udgør en trussel for bilister og passagerer. Trafikmyndighederne vil med garanti påtale dette ved syn og påbyde dig at få udskiftet din bilrude. Og ser politiet din revnede forrude, mens du kører i din bil, har de autoritet til at beslaglægge dit køretøj samt give dig en bøde.

Derudover udgør bilglas en del af bilens bærende struktur. Din bils airbags bruger f.eks. forrudens robusthed, når de bliver udløst. Er din forrude skadet eller slidt, risikerer du også, at bilens karosseri ikke kan holde sin struktur i et sammenstød, skulle du komme ud for en ulykke.

For din egen og andres sikkerhed bør du derfor altid sende din bil på et værksted for autoglas, når du oplever væsentlige revner på din forrude. Prisen på bilglasreparation er lille bitte sammenlignet med prisen på en ulykke.

 

Hvad koster det at få skiftet forrude?

Prisen på skift af autoglas afhænger af flere faktorer, herunder størrelsen på det beskadigede autoglas, arbejdstiden af bilrudeskiftet samt hvorvidt der er udstyr som elvarme, regnsensor, kamera i den pågældende bilrude.

Hos Thiemannkok Bilruder kategoriserer vi vores reparationspriser efter model og udstyr i forruden. For at finde ud af hvad det vil koste dig at få skiftet dit bilglas ud hos os, beder vi dig kontakte os via vores forespørgselsformular, hvor du skal indtaste oplysninger om bl.a. bilfabrikat, bilmodel, og hvilken type reparation af autoglas det drejer sig om.

Med disse informationer i hænde kan vi give dig et præcist og kvalificeret bud på, hvad en bilglasudskiftning vil komme til at koste dig. Når du har sendt forespørgslen, kontakter vi dig inden for to timer i vores åbningstid. Sender du forespørgslen, mens vi har lukket, kontakter vi dig den næste arbejdsdag.

Vi tilbyder dig, at du kan spare op til 30% på autoglas hos os. Vores konkurrencedygtige priser på autoglas skyldes, at vi indkøber autoglas i store mængder, at vi er uddannede fagfolk med speciale i autoglas og forrudereparation, og at vi har mange års erfaring med autoglas i alle former og afskygninger.

 

Hvor længe tager en udskiftning af forrude?

Et forrudeskift tager ca. 4-5 timer. Vi bruger en særlig autorudelim beregnet til autoglasmontering fra Sika, hvilket gør os i stand til at skifte bilruder ud og have biler med airbags køreklar i løbet af få timer. Når udskiftning af bilglas i Odense finder sted på vores værksted, skal du undvære din bil ca. 4 – 6 timer, alt efter udstyr på din bilrude.

Når du får skiftet autoglas ud hos os, tilbyder vi dig altid en lånebil, så du kan klare dine daglige ærinder uden besvær. Vi sørger naturligvis for, at lånebilen er rengjort, optanket og klar til dig, når du ankommer med din egen bil, så du bare kan hoppe ind og køre af sted. Når du bruger vores lånebil, betaler du kun for eget forbrug – vi skal nok tage os af rengøringen, vedligeholdelsen og tankning.

Vi hjælper dig også gerne med kontakten til dit forsikringsselskab ved skader på dit bilglas. Ønsker du at overlade dialogen til os, oplyser du blot, hvilket forsikringsselskab du er kunde ved. Så sørger vi for at kontakte dem vedr. din bilrudereparation.