Glastage og panoramatage

Kontakt os

Telefon: +45 66 17 03 17

Udviklingen af nye design i biler har medført at glastage ofte monteres af bilfabrikanter. Udskiftning af et glastag kræver indgående kendskab til montering af glas i biler.

Vi har i 20 år arbejdet med limning af glas i biler og derved opnået en stor ekspertise og erfaring på dette område, som betyder vi kan udskifte glastage i alle biltyper. Indsend forespørgsel via formularen nedenunder for pris.

Med glastage er det meget vigtigt at montering er professionel og korrekt, da de udgør en stor del af bilens karrosseri. Vi garanterer en korrekt montering i den bedste kvalitet.

Du skal stille krav når du vælger at få skiftet dit glastag. Bilens glas er høj teknologiske, avancerede produkter og fremstillingsprocesserne er komplicerede.

De nye biler anvender glas i større og større omfang, og dermed udgør glasset en stadig større faktor når det gælder høj sikkerhed. Vi får vores glastage hos verdens største glasproducenter, der også producerer til bilproducenterne.

Når vi laver din skade, hjælper vi samtidig med at anmelde skaden til dit forskringsselskab.
Vi stiller naturligvis også gerne en lånebil til rådighed.

Jeg vil gerne ringes op

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Har fået ny forrude i min bil to gange ved Thiemannkok og været tilfreds med både produkt og service begge gange.

5 ud af 5 stjerner

Rigtig god service. God rådgivning. Skarpe priser. Medarbejdere der ved hvad de taler om og ved hvad de laver.

5 ud af 5 stjerner

Kørte forbi for at få en pris på rep. af stenslag, 15 min. efter kørte jeg derfra med en repareret forrude… Der var også kaffe i ventetiden.

5 ud af 5 stjerner