THIEMANNKOK er KS 2000 certificerede i autoglas.

Er en kvalitetssikring i virksomhedens arbejde.

Kontakt os

Telefon: +45 66 17 03 17

Krav om korrekt montering af autoglas

• Bilproducenterne kræver opvarmede lokaler hvor temperatur og luftfugtighed er ens hver dag, hele året rundt. Vedhæftningen på karosseri og autoglas er afhængig af luftens fugtighed.

• At rustdannelser og lak-skader på bilens karosseri SKAL repareres på et tørt og opvarmet værksted.

• Bilen skal stå på plant gulv, for at bilen ikke vrider sig, når bilruder monteres.

• Derudover kræves udsugning når der arbejdes i de giftige dampe, som rudelimen indeholder ved limning af bilruder. Materialer afhændes på en for miljøet korrekt måde.

Moderne bildesign stiller store krav til autoglas

Biler er i dag blevet mere aerodynamiske og lette for at spare på brændstofforbruget. Bilproducenterne limer af samme årsag autoglas direkte fast på karosseriet. Det betyder, at bilglas i dag er en bærende del af karosseriet, og bilruder på moderne biler har derfor en vridningsstabilitet på ca. 20-30%.

Høj sikkerhed i bilruder

Det er især ved kollision, at ruden beskytter passageren. Hvis en bilrude ikke er monteret korrekt under de rigtige forhold, vil den ved kollision falde ud, og bilens sikkerhedsmæssige egenskaber forringes betydeligt.

Vi har set flere eksempler på uheld, hvor bilruder er faldet ud, og taget derved er trykket sammen, så passageren har mistet livet.

Monteringen er især vigtig nu, hvor der er airbags i alle nye biler. En airbag, der udløses med en person bagved, svarer til flere tusinde kilo, der bliver presset mod bilruden. Derfor er det vigtigt at bilruden kan modstå trykket.

Garanti

Fabriksgarantien på bilen bevares ved rudeskift. Dette betyder at du som kunde har samme garanti om vi udskifter forrude eller forhandler gør det. Der er en EU dom for år tilbage der sikrede at uafhængige værksteder også kan reparerer på biler uden at garanti bortfalder.

Services og priser

Hos THIEMANNKOK gør vi meget for at gøre dig hurtigt kørende igen, til konkurrencedygtige priser.

Ved udskiftning af bilrude eller glastage stiller vi en kundebil til rådighedog vi indberetter skaden til dit forsikringsselskab for dig.

Jeg vil gerne ringes op

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Har fået ny forrude i min bil to gange ved Thiemannkok og været tilfreds med både produkt og service begge gange.

5 ud af 5 stjerner

Rigtig god service. God rådgivning. Skarpe priser. Medarbejdere der ved hvad de taler om og ved hvad de laver.

5 ud af 5 stjerner

Kørte forbi for at få en pris på rep. af stenslag, 15 min. efter kørte jeg derfra med en repareret forrude… Der var også kaffe i ventetiden.

5 ud af 5 stjerner