Kvalitet af autoglas

kvalitet af bilruder

THIEMANNKOK er KS 2000 certificerede i autoglas, som er en kvalitetssikring i virksomhedens arbejde.

Krav om korrekt montering af autoglas

• Bilproducenterne kræver opvarmede lokaler hvor temperatur og luftfugtighed er ens hver dag, hele året rundt. Vedhæftningen på karosseri og autoglas er afhængig af luftens fugtighed.

• At rustdannelser og lak-skader på bilens karosseri SKAL repareres på et tørt og opvarmet værksted.

• Bilen skal stå på plant gulv, for at bilen ikke vrider sig, når bilruder monteres.

• Derudover kræves udsugning når der arbejdes i de giftige dampe, som rudelimen indeholder ved limning af bilruder. Materialer afhændes på en for miljøet korrekt måde.

Moderne bildesign stiller store krav til autoglas

Biler er i dag blevet mere aerodynamiske og lette for at spare på brændstofforbruget. Bilproducenterne limer af samme årsag autoglas direkte fast på karosseriet. Det betyder, at bilglas i dag er en bærende del af karosseriet, og bilruder på moderne biler har derfor en vridningsstabilitet på ca. 20-30%.

Høj sikkerhed i bilruder

Det er især ved kollision, at ruden beskytter passageren. Hvis en bilrude ikke er monteret korrekt under de rigtige forhold, vil den ved kollision falde ud, og bilens sikkerhedsmæssige egenskaber forringes betydeligt.

Vi har set flere eksempler på uheld, hvor bilruder er faldet ud, og taget derved er trykket sammen, så passageren har mistet livet.

Monteringen er især vigtig nu, hvor der er airbags i alle nye biler. En airbag, der udløses med en person bagved, svarer til flere tusinde kilo, der bliver presset mod bilruden. Derfor er det vigtigt at bilruden kan modstå trykket.

Services og priser

Hos THIEMANNKOK gør vi meget for at gøre dig hurtigt kørende igen, til konkurrencedygtige priser.

Ved udskiftning af bilrude eller glastage stiller vi en kundebil til rådighed, og skulle du ønske det så indberetter vi skaden til dit forsikringsselskab for dig.

Jeg vil gerne ringes op