Priser

priser

Spar helt op til 30% - når du får skiftet din bilrude hos THIEMANNKOK

Reparation af stenslag

Prisen for reparation af stenslag er kr. 350,- inkl. moms. Ved reparation af to stenslag er prisen kr. 600,- inkl. moms.

Storkundeaftaler

Vi tilbyder fleksible og konkurrencedygtige aftaler med montering af bilruder, til kunder med flere biler. Sammen finder vi løsningen, der opfylder Deres behov.

Kvalitet og sikkerhed

THIEMANNKOK er KS2000 certificerede i autoglas, hvilket sikre dig den bedste kvalitet, som følger diverse bilproducenters krav til værkstedet, hvilket sikre dig et vedvarende flot resultat.

Udskiftning af bilruder

THIEMANNKOK er meget konkurrencedygtige på prisen. Helt op til 30 % kan der spares ved at lade os skifte din bilrude. Dette skyldes to forhold:

  • Vi indkøber bilruder i meget store mængder.
  • Vi er specialister uddannet inden for autoglasmontering og har stor erfaring med arbejdet, så vi er effektive og det giver en besparelse på arbejdsløn.

Ekstra services

Hos THIEMANNKOK stiller vi vil udskiftning af bilruder eller glastage, altid en kundebil til rådighed. Derudover hjælper vi dig også gerne med at indberette skaden til dit forsikringsselskab.

Forespørg om pris

Vi beder dig om at udfylde skemaet for oplysning om pris. Derefter kontakter vi dig inden for to timer, i THIEMANNKOKS åbningstider som du kan se på kontaktsiden. Forespørgsler uden for åbningstiden besvares følgende arbejdsdag.