Vælg den professionelle bilrudemontør til din nye forrude.

SÅ ER SIKKERHEDEN I TOP

KONTAKT OS

Telefon: +45 66 17 03 17

Skal forruden udskiftes, er det vigtigt at systemerne i bilruden kalibreres efter bilfabrikkens forskrifter, for at de virker perfekt. Hvis værkstedet undlader at kalibrere sensorer og kamera igen, vil systemet ikke virke og sikkerheden være forringet.

I dag har mange nye biler bl.a. regnsensor, lyssensor og kamera i bilruden. Disse avancerede systemer hjælper med at læse skilte, holde bilen sikkert på vejen, bremse hvis det er nødvendigt eller styrer lyset for et godt udsyn om natten. Alt sammen udstyr som hjælper til en sikker og behagelig kørsel.

F.eks kan et kamera hjælpe med at holde bilen på vejen, fordi det læser skilte og vejstriber. Er kameraet indstillet blot 1 mm forkert efter montering af ny forrude, vil det ude på 200 meters afstand give en fejlvisning på op til 50 meter.

SIKKERHEDSSYSTEMERNE SKAL KALIBRERES 100% KORREKT

De mange nye hjælpesystemer i moderne biler er et stort plus for sikkerheden. Men det betyder også, at du som bilejer skal vælge med omhu, hvem der skal reparere skader. Når det gælder forruden er det vigtigt, at montøren kan kalibrere systemerne, for at bevare sikkerheden.

Hos THIEMANNKOK har vi det mest moderne udstyr til at kalibrere din nye bilrude 100 % korrekt. Det er meget følsomt udstyr, og derfor skal udskiftning af forrude altid foregå på et opvarmet værksted. Efter din bilrude er monteret, kalibrerer vi systemerne ved hjælp af vores kalibreringstester, som er vist på billederne

Kontakt os for yderligere information

Ønsker du at høre mere om vores services eller priser, så kan du skrive til os på mail: adm@thiemannkok.dk, ringe pr. tlf: 66 17 03 17, eller udfylde kontaktformularen nedenfor og så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Du kan se vores priser på både stenslag og rudeskift her.

KUNDERNE HAR ORDET

Har fået ny forrude i min bil to gange ved Thiemannkok og været tilfreds med både produkt og service begge gange.

5 ud af 5 stjerner

Rigtig god service. God rådgivning. Skarpe priser. Medarbejdere der ved hvad de taler om og ved hvad de laver.

5 ud af 5 stjerner

Kørte forbi for at få en pris på rep. af stenslag, 15 min. efter kørte jeg derfra med en repareret forrude… Der var også kaffe i ventetiden.

5 ud af 5 stjerner

Jeg vil gerne ringes op

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.