Ofte stillede spørgsmål

Vi får dagligt mange spørgsmål fra vores kunder, som ofte drejer sig om de samme emner. Her har vi samlet de mest gængse, som måske kan give dig svar på dit spørgsmål.

Kan stenslag repareres?

– Ja stenslag kan godt repareres, når de ikke er større end en 2-krone i diameter og hvis det dækkes til omgående, for at hindre snavs og vand i at trænge ind i autoglas. Nogle vælger at reparere endnu større stenslag og revner med det resultat, at skaden igen udvikler sig efter et kort stykke tid. Det er spild af penge og tid for kunden.

Er der garanti på stenslagsreparation i bilruder?

– Ja, hvis det viser sig at stenslaget skulle løbe videre efter en reparation. Vi refunderer pengene for reparation af stenslaget, når vi monterer en ny frontrude. Men vi har erfaring med, at 9 ud af 10 stensslags-reparationer holder, så det er noget der virker.

Kan man se stenslaget efter reparation i bilruder?

– Ja, det er ikke muligt at fjerne stenslaget helt, da det ER en nødreparation der foretages. Autoglas vil heller ikke have samme styrke, hvor den er repareret. Så vi anbefaler ikke mere end 2-3 reparationer i en frontrude, før den udskiftes. Det hjælper meget på resultatet af en reparation, hvis stenslaget dækkes af med et stenslagsplaster, så der ikke kommer vand og snavs i bruddet.

Kan bilruder skiftes udendørs?

– Nej, bilproducenterne monterer autoglas i biler under værkstedsforhold, hvor der er den rigtige luftfugtighed og temperatur hele året.

Der kræves til alle limprodukter ca. 18 graders varme og ca. 50% luftfugtighed, for at limen hærder optimalt. I Danmark er der mere end 6 måneder om året under 18 grader og meget svingende luftfugtighedsforhold. Hvis en bilrude monteres uden at opfylde ovenstående krav, kan bilruden i værste fald falde ud, og bilens sikkerhedsmæssige egenskaber forringes betydeligt.

Derfor anbefaler DAF (Dansk Automobilhandlerforening), FDM og bilimportørerne, at alle autoruder udskiftes indendørs på moderne værksteder.

Er der garanti på udskiftning af bilruder?

– Ja, der ydes 2 års garanti på autoruden og korrekt montering.

Må THIEMANNKOK udskifte min bilrude på en leaset bil?

– Ja! Som udgangspunkt er du altid forpligtet til at få foretaget dine serviceeftersyn på det autoriserede værksted. Øvrige reparationer fra uheld og lignende kan foretages på værksted efter eget valg, hvor du som kunde får den bedste pris og service. Det eneste krav er, at bilen efter endt leasingperiode afleveres i god stand.

THIEMANNKOK er professionelle specialister i rudeskift, og anvender materialer i original kvalitet.

Hvad gør jeg når forsikringsselskabet skal betale for ny en bilrude?

– Du kommer blot ind med bilen og oplyser forsikringsselskabets navn, så sørger vi for at anmelde skaden for dig. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber i Danmark.

Er det originale bilruder, der monteres?

– Ja, vi bruger udelukkende autoglas, fremstillet på fabrikker der producerer autoglas til bilfabrikkerne. Det sikrer dig optimal pasform på din autorude, og du er sikret at autorudens toning eller farvenuance er nøjagtig den samme, som bilen i sin tid er leveret med. Har du andre spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller kontakte os pr. email

Hvad koster en reparation af en bilrude?

– Er der er tale om et stenslag som kan repareres, så tager vi 350,- kr. for reparationen.

Prisen for udskiftning af bilruder eller glastage, varierer bl.a. efter rudens størrelse, hvordan ruden er monteret, om ruden er opvarmet og meget mere.

Vi har derfor kategoriseret vores prisliste efter bilklasser, hvilket giver dig et hurtigt indblik i hvad prisen for en rudeudskiftning i netop din bil ca. ville koste. Se prislisten her.

Har du andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon 66 17 03 17 eller mail adm@thiemannkok.dk eller udfyld kontaktformularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

KUNDERNE HAR ORDET

Har fået ny forrude i min bil to gange ved Thiemannkok og været tilfreds med både produkt og service begge gange.

5 ud af 5 stjerner

Rigtig god service. God rådgivning. Skarpe priser. Medarbejdere der ved hvad de taler om og ved hvad de laver.

5 ud af 5 stjerner

Kørte forbi for at få en pris på rep. af stenslag, 15 min. efter kørte jeg derfra med en repareret forrude… Der var også kaffe i ventetiden.

5 ud af 5 stjerner

Jeg vil gerne ringes op

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.